Iroda festés

Szobafestő munkánk során változatos helyszíneken és felületeken dolgozunk, értelemszerűen minden munka kiemelten fontos megrendelőinknek, nekünk pedig megrendelőink kiemelten fontosak . Nincs ez másként irodák tisztasági festésénél sem, ahol pontosan egyeztetett időterv szerint, tisztán és határidőre végezzük munkánkat, ami egy iroda esetében kiemelten fontos. Itt nem „csak” a háziasszony lesz szomorú ha csúszik egy napot a takarítással, hanem tárgyalások, időpontok maradhatnak el ami egy cég vagy szolgáltató szorosan ütemezett mindennapjai esetében már jelentős probléma és ezt mi sem engedhetjük meg magunknak.
Az üzleti életben az iroda állapota nem csak a munkavállalók mindennapi hangulatára van hatással , hanem a potenciális ügyfelek is itt találkoznak a cég imidzsét is meghatározó környezettel. A tisztaságon túl az arculathoz passzoló színvilág is meggyőző tud lenni partnereire. Magánlakásokhoz képest itt gyakoribb festési munkákra van szükség, hogy a falfelületek higénikus és esztétikus megjelenését megtartsuk a nagyobb igénybevétel mellett. Erre legalkalmasabb egy megbízható szobafestő szakember által kivitelezett gyors tisztasági festés irodák esetében.
A szokásos takarásokat ilyenkor még nagyobb alapossággal végezzük, hogy ne csak a festéktől védjük a felületeket, padlószőnyeget, irodabútorokat, hanem a portól is távol tartsuk az érzékenyebb számítógépeket vagy a drága irodai berendezéseket. A szükséges csiszolásokat ilyenkor minden esetben a legkorszerűbb Mirka vagy Festool gépekkel végezzük , ipari porszívóink is az élvonalat képviselik, bár tisztasági festéseknél általában nincs szükség ilyen jellegű beavatkozásra.
Összességében így már a tisztasági festés előkészülete során is a maximumot nyújtjuk megrendelőink számára. Amennyiben irodáját vagy egyéb kiemelt figyelmet igénylő ingatlanját szeretné tisztasági festeni, keressen minket, kiemelt figyelemben és precizitásban végezzük el a szükséges szobafestő feladatokat az előzetesen rögzített határidők szerint. Ez persze rugalmasságot is kíván tőlünk hogy munkaidőn kívül, esténként vagy hétvégén végezzük a szobafestő munkát. Iroda festéseket eddig érdi, budaörsi, újbudai, budakeszi ipari parkokban végeztünk de Budapesten, Törökbálinton, Biatorbágyon vagy Herceghalmon is vállaljuk irodák gyors tisztasági festését.

Szobafestés kalkulátorunk segítségével gyorsan irányárat kaphat iroda tisztasági festés költségeiről. Ne feledje, a pontos árajánlathoz helyszíni felmérés és konzultáció szükséges mely minden esetben ingyenes.

Iroda festés

Szobafestés kalkulátorIroda festés áraink Budapest, Újbuda, Budafok, Tétény és a közeli agglomerációra érvényesek, mint Budaörs, Törökbálint, Biatorbágy, Diósd, Herceghalom, Budakeszi. Iroda festés áraink megegyeznek továbbá az érdi, tárnoki, sóskúti, tordasi vagy pátyi iroda festés árakkal.

Vissza