Díszítőmunkák

Manapság tehát díszítőfestés alatt mást értünk, mint pár évtizeddel ezelőtt. Ma a díszítő anyagok felhasználása a jellemző, ahogy a tapétázásnál is már említettem a lehetőségek tárháza végtelen. A nagyobb festékgyárak termékkínálatában is megjelentek a metálhatású, csillámporos anyagok, márvány és struktúr tapaszok, de vannak gyártók, akik csak díszítőanyagokat gyártanak. Itt a különböző falfények és viaszos anyagokon túl adalékolt glettek is megtalálhatók, amikkel megfelelő felhordási technika után természetes kőhatású vagy betonhatású felületek érhetőek el. A kevesebb-több elv itt is alkalmazható, többnyire csak egyes falakat, falszakaszokat szoktunk díszítő anyagokkal kivitelezni. Ahhoz, hogy naprakészek tudjunk maradni, rendszeresen látogatjuk a kiállításokat, céges tréningeket és szakmai bemutatókat, ennek köszönhetően a hazai piacon elérhető anyagok nagy részét ismerjük és használtuk már.

Az utóbbi években a Coverart.hu forgalmazásában lévő FOX Dekorator anyagok használatára álltunk át, igen széles palettán lehet válogatni sima és struktúr bevonataik közt és a felhasználásuk is gyors, mely sok esetben előny lehet a megrendelőnek is. Árképzésük igen versenyképes a hazai dekorfesték piacon, így bátran ajánljuk megrendelőink felé, legyen szó egy-egy fal dekorálásáról, vagy iroda és rendelő arculatának modernizálásáról, a Kissfestes ebben is a maximumot igyekszik nyújtani.

A dekor festés árakat nagyban befolyásolja a választott anyag, hogy hány lépcsős folyamatot kíván az elképzelt lárványvilág és mint más festési feladatoknál is, a felület nagysága és tagoltsága is meghatározó tényező. Így dekor festés árakra csak felmérés után lehet költséget kalkulálni. Tapétázási munkáinkhoz hasonlóan ezeket a feladatokat is a már megszokott vállalási területeinken tudjuk kivitelezni, Budapest és nyugati vonzáskörzetében – Budaörs, Törökbálint, Diósd, Biatorbágy, Érd- vállalunk dekorfestést és design tapétázási munkákat.

Vissza